Előfizetői tartalom

Tiltakozik a Dimenzió az MNB döntése ellen

Portfolio
Az egyesület vezetése nem ért egyet az MNB azon döntésével, amely tegnap azonnali hatállyal visszavonta a biztosítóegyesület biztosítási tevékenységi engedélyét - közölte a Dimenzió Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület igazgatósága és felügyelőbizottsága a Portfolio-hoz eljutott közleményében. Szerintük mindent sikeresen megtettek annak érdekében, hogy folytathassák működésüket. Egy 1993 és 2003 között értékesített, ma már túl magasnak számító (4%-os) hozamgaranciájú nyugdíjbiztosítás okozta a galibát.

A Dimenzió Biztosító Egyesülettel szemben az elmúlt hónapok eljárásai azt állapították meg - amit az MNB határozata és közleménye is tartalmaz -, hogy az ügyfelek megtakarításai maradéktalanul rendelkezésre állnak, jelenleg és jövőre nézve is, az ügyfelek jogai semmilyen tekintetben nem sérültek - hívják fel a figyelmet.Kapcsolódó cikkünk2016.11.09MNB: indulhat a verseny...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái