Előfizetői tartalom

Új igazgatók a Takarékbanknál és a takarékszövetkezeti integrációnál

MTI
A Takarékbanknál új igazgatósági és felügyelőbizottsági tagokat, a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezeténél (SZHISZ) pedig új igazgatósági elnököt és tagokat választottak a csütörtökön megtartott közgyűléseken, mert a banknál visszahívták a korábbi tisztségviselőket, az integrációs szervezetnél pedig lemondtak tisztségükről.

A Takarékbank részvényesei Vida Józsefet és Szabó Leventét a Takarékbank belső igazgatósági tagjává választották, Hartmann Imrét (Pannon Takarék), Osztrogonácz Gábort (Szigetvár Takarék), Bogdán Jánost (B3 Takarék), Vargáné Králik Katalint (Centrál Takarék) és Moizs Attilát (Mecsek Takarék) pedig az igazgatóság külső tagjává. A felügyelőbizottság új tagjai:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés