Előfizetői tartalom

Csányi Sándor új országot hódítana meg az OTP-vel

Portfolio
Januárban újabb akvizíciót jelenthet be az OTP, és elképzelhető, hogy jövőre egy új országba is belépnek - közölte a Figyelővel Csányi Sándor. Magyarországon eladó bankot és portfóliót sem lát (nyilván a Budapest Bankot leszámítva - a szerk.), ami meglepő, hiszen 15-20 éve mondja, hogy konszolidációra van szükség, ilyen kicsi ország nem bír el ennyi bankot. Bízik benne, hogy a postahivatalok egy része értékesítési pontként megnyílik az OTP számára is.

Interjút adott az OTP elnök-vezérigazgatója az üzleti hetilapnak, amelyben többek között elmondta: 2016 jó év volt az OTP-nél, különösen az előző évekhez képest, szeretnék ezt a fejlődési tempót tartani, vagy egy kicsit növelni. Felértékelődik a bankszektorban, ki hogy gazdálkodik a költségekkel. A bankok szeretnének bért emelni, és többségében kénytelenek is lesznek. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés