Előfizetői tartalom

Az MNB is pumpált még százmilliárdot év végén a gazdaságba

Portfolio
Tavaly közel 473 milliárd forint hitelszerződést kötöttek a Növekedési Hitelprogram harmadik szakaszában a kkv-k - tette közzé az MNB. Ez azt jelenti, hogy decemberben nagyon felpörgött a program: közel 117 milliárd forintnyi hitelszerződést kötöttek (a folyósítás részben később történik), ami az éves összeg közel negyede. A program idén március 31-én zárul.

Nagyon erős volt az év vége az EU-források kifizetése szempontjából is, erről itt írtunk:Kapcsolódó cikkünk2017.01.03Elképesztő átutalást hajtott végre az év utolsó napjaiban a kormánySokan még ősszel is a Növekedési Hitelprogram év végi lezárulására számítottak (a hosszabbítást az MNB november 23-án jelentette be), valószínűleg ezzel, illetve az MFB szintén ebből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés