Előfizetői tartalom

Mikor lesz 10 000 forint az OTP?

Kovács Karád
Év végére közel 10 000 Forintos OTP? 24 000 feletti Mol, 7300 feletti Richter, 650 feletti Telekom? Nem lehetetlen, ha teljesülnek a legoptimistább elemzők várakozásai. Addig azonban rögös az út, mert bár továbbra is jó a hangulat a tőzsdéken, az elmúlt hónapok meredek emelkedése után több hazai blue chipnél is feszítetté vált az árazás, ráadásul a technikai kép alapján is rövid távon a rali utolsó fázisában járhatunk.

Nagyon megosztottak az elemzőkAz elmúlt hónapokban nagyot emelkedett a blue chipek árfolyama, ezzel párhuzamosan az elemzői célárak is felfelé kúsztak, az OTP és a Mol esetében azonban a célárak átlaga kisebb, mint a jelenlegi árfolyam, míg a Richternél és a Telekomnál az átlagos célár 1-1 százalékkal magasabban van. Összességében azonban elmondható, hogy ha csak a célárak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés