Előfizetői tartalom

Offshore brókercégeket büntetett közel 300 millióra az MNB

Portfolio
Az MNB ma közzétett határozataiban összesen 258 millió forint piacfelügyeleti bírságot szabott ki az IDW Consulting LLC és a Goldstein Brokers Ltd társaságokkal szemben visszafizetendő pénzeszközök engedély nélküli gyűjtése miatt. Továbbá 39 millió forint megfizetésére kötelezte a Goldstein Equitast, mivel a társaság jogosulatlanul nyújtott befektetési szolgáltatást ügyfelei számára.

Az MNB hivatalból indított piacfelügyeleti eljárás keretében vizsgálta, hogy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett IDW Consulting LLC (IDW Consulting), a Seychelle-szigeteki Goldstein Brokers Ltd. (Goldstein Brokers) és a panamai Goldstein Equitas INC S.A. (Goldstein Equitas) elnevezésű társaságok végeznek-e jegybanki engedélyhez kötött befektetési, vagy pénzügyi szolgáltatási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés