Előfizetői tartalom

Rommá keresik magukat a bankok az ügyfeleik kártyáin

Portfolio
Miközben a nemzetközi pénzintézetek a részvény- és árupiaci kereskedésből egyre kevesebb bevételt tudnak szerezni, a kötvénykereskedési üzletágak szárnyalnak a világ megnövekedett instabilitásának köszönhetően. Az amerikai nagybankok pedig szépen keresnek az ügyfeleik bankkártyáin, főleg azokon, akik túllépik a fedezetüket.

Egyre többet keresnek a bankkártyákon a pénzintézetekA három legnagyobb amerikai bank, a JP Morgan Chase, a Bank of America és a Wells Fargo 6,4 milliárd dollár bevételre tettek szert tavaly csak abból, hogy az ügyfeleik az ATM-eket használták, illetve túllépték a bankkártyáik fedezetét a CNN és az S&P Global Intelligence közös elemzése szerint. Ez lényegében azt jelenti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés