Előfizetői tartalom

Ki akarják cselezni az EU-t az olaszok a legújabb bankmentési akciójukkal

Portfolio
Az olasz kormány meg akar menteni a Monte dei Paschin kívül még két régiós bankot is, ez pedig az európai felügyeletnek komoly dilemmát okoz, akik még mindig azzal vannak elfoglalva, hogy vajon engedélyezzék-e egyáltalán a Monte Paschi állami mentőcsomagját. Ha sikerült engedélyeztetni az akciót, könnyen lehet, hogy más országok is hasonló eszközökkel cselezik majd ki az állami bankmentéseket tiltó EU-s szabályozást.

Hitelezés 2017 Az EU-s banki szabályozások kihívásairól is lesz szó a Portfolio Hitlezés 2017 konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés A Banca Popolare di Vicenza és a Veneto Banca a múlt héten kért "elővigyázatossági" tőkésítést az államtól, ezzel elvileg ki lehet játszani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés