Előfizetői tartalom

Olcsó vagy drága a bankszámlád? - Itt most megtudhatod

Bankárképző
A Bankárképző immáron harmadik alkalommal készíti el a bankok mikrovállalkozásoknak nyújtott bankszámla kondícióinak összevetését. Alábbi elemzésük a 2017. január elején érvényes kondíciókat viszonyítja a 2016 júliusi, tehát a félévvel ezelőtti díjakhoz. Személyre szabottabb kalkulációhoz ajánljuk a Pénzcentrum kalkulátorát, és a lakossági számlák összehasonlítása is náluk jelent meg négy héttel ezelőtt.

Hitelezés 2017 Hasonló témákról is szó lesz Hitelezés 2017 konferenciánkon, regisztráljon most! Információ és jelentkezés 2016 folyamán már több bank is csökkentette a mikrovállalkozásoknak nyújtott bankszámlák díjait, így az idei év elején jelentős változások már nem voltak tapasztalhatóak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés