Előfizetői tartalom

Kötelező házi feladat mindenkinek: most lépj, míg nem jön a válság!

A legtöbb magyar cégnél a vállalati vagyon közel 20-40 százaléka vevőállomány. A nagy cégeknél önálló funkció ennek menedzselése, a kisebb vállalkozások viszont még kevésbé kezelik tudatosan a kérdést. A vállalati credit management és hitelbiztosítási szakma hazai specialistája a Credit Management Group, amelynek egyik ügyvezetőjét, Schmidt Ákost kérdeztük erről a feljövőben lévő szakterületről és a cég egyik innovációjának németországi terveiről.

Hitelezés 2017 A vállalati hitelezés is központi téma lesz keddi Hitelezés 2017 konferenciánkon, regisztráljon most! Információ és jelentkezés Portfolio: Elterjedt kifejezés a magyar vállalati szférában, a kisebb vállalkozások azonban még inkább csak ismerkednek vele: vállalati credit management. Nincs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés