Előfizetői tartalom

Megnézhetik magukat a bankok, ha bejön az MNB húzása

Portfolio
A bankok profitjának visszaesése lesz az MNB fogyasztóbarát lakáshitel koncepciójának a legfontosabb hatása; az első nagybank 2018-2019-ben tűnhet el a magyar piacról, a lakásárak emelkedése viszont csak 2020-2021-ben állhat meg - többek között ezt gondolta múlt keddi Hitelezés 2017 konfrenciánk hallgatóságának relatív többsége a közönségszavazáson, amelynek eredményeit az alábbiakban mutatjuk be.

Közel 250 fő részvételével került megrendezésre április 25-én, kedden a fővárosi Sofitel Budapestben a Portfolio Hitelezés 2017 konferenciája. Mivel megtörtént a hitelezési fordulat Magyarországon, a bankszakma az elmúlt években megszokottnál optimistábban értékelte a vállalati és lakossági hitelpiac helyzetét. A rendezvény előadásairól és panelbeszélgetéseiről szóló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés