Előfizetői tartalom

Ha ez igaz, akkor most brutális CSOK-robbanás következik

A magyarok 29%-a elégedetlen jelenlegi otthonával, a CSOK-ot saját bevallása szerint 63% ismeri, de 90% hallott már róla. 56%-nak egyértelműen jó a véleménye e támogatásról, ugyanakkor a lakás-takarékpénztári konstrukciók ismertsége mélyebbnek tekinthető. Az OTP után a Takarék Csoport valamelyik tagja jut eszébe az embereknek elsőként, akár CSOK-ról, akár lakáshitelről van szó. Még csak 4% vette igénybe a CSOK-ot, de 12% tervezi ezt a következő két évben. A házasok körében a legmagasabb az új lakásban gondolkodók aránya, az elváltak inkább bővíteni szeretnének. Ha lakáshitel, akkor 57% szerint jobbak a változó kamatozású hitelek a fix kamatozásúaknál. A Gemius Portfolio számára készített felmérésének eredményéből szemezgettünk.

A Gemius felmérése online pop-up kérdőíves módszertannal 2223 fős mintanagysággal készült nagy elérésű hazai oldalakon március 29-e és április 2-a között. A felmérés eredményét Hitelezés 2017 konferenciánkon ismertették, amelyről alábbi tudósításunkban számoltunk be:Kapcsolódó cikkünk2017.04.25Végre megérkezett a hitelezési fordulat MagyarországraÖsszességében...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái