Előfizetői tartalom

Izgalmas sztorikat tartogat a magyar bankszektor

Portfolio
Jelentős különbségek vannak a globális és közép-kelet-európai M&A piaci sajátosságok között, de abban többnyire egyeznek, hogy a negatív világpiaci események és a növekvő politikai kockázatok elriaszthatják a befektetőket. Hugh Owen, kifejtette, milyen felvásárlási aktivitásra számít idén a magyar bankszektorban és melyek lehetnek a legkeresettebb felvásárlási célpontok a magyar szektorok között.

HVCA-Portfolio CEE Private Equity, Venture Capital and Corporate Finance Conference 2017 Hugh Owen, az Allen&Overy budapesti irodájának M&A partnere és a délkelet-európai részlegének vezetője is részt vesz a HVCA és a Portfolio közös, csütörtöki konferenciáján. Ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés