Előfizetői tartalom

Nem volt elég a válság, újabb kutyaszorítóba kerültek a profi befektetők

Portfolio
A tavalyi év volt az első olyan év a 2008-as válság óta, hogy csökkent a tradicionális alapkezelők bevétele és profitja. Hiába haladta meg a kezelt vagyon a 69 ezer milliárd dollárt globálisan, a profitmarzsok egyre szűkülnek, részben a lakossági és intézményi ügyfelek oldaláról is érezhető díjcsökkentési elvárások miatt. A BCG friss tanulmányából kiderül az is, mekkora vagyont kezelnek a legnagyobb alapkezelők, melyek a legnépszerűbb befektetési stratégiák és mi vár az európai alapkezelői piacra.

Portfolio Öngondoskodás 2017 A befektetési alapok jövőjéről és az alapkezelők előtt álló kihívásokról is szó lesz a Portfolio október 17-ei Öngondoskodás konferenciáján. Ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés Elképesztő magasságokban a kezelt vagyonAz alapkezelők kezelt vagyona globális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés