Előfizetői tartalom

Pénz kell a nyaraláshoz? Itt juthatsz hozzá a legolcsóbban

Portfolio
Akár már 7% alatti kamattal is hozzá lehet jutni Magyarországon személyi kölcsönhöz, amelynek nagy előnye, hogy nem kell ingatlanfedezetet felajánlani hozzá, és a segítségével akár órákon, sőt perceken belül is pénzhez juthatnunk. Kevesen ajánlják a személyi kölcsönt nyaralási célra, de akár erre is költhetjük az összeget, ha biztosak vagyunk abban, hogy későbbi jövedelmünkből biztonságosan visszafizetjük majd. A Pénzcentrum kalkulátora segítségével összegyűjtöttük Magyarország legolcsóbb személyi kölcsöneit.

Négyféle feltételrendszer figyelembe vételével hasonlítottuk össze a magyar hitelintézeteknél és pénzügyi vállalkozásoknál elérhető személyi kölcsönöket, mindegyik szereplőnél csak a legalacsonyabb teljes hiteldíjmutatóval (THM) rendelkező ajánlatot figyelembe véve. A legjobb THM-ek és kamatok eléréséhez a bankok többletkövetelményeket (pl. jövedelemátutalás) is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés