Előfizetői tartalom

Meglepetés a Bank of Americától

Portfolio
A Bank of America az elemzők által várt 43 centnél nagyobb, 46 centes egy részvényre jutó eredményről, és a várt 21,78 milliárdos bevételnél szintén nagyobb, 22,83 milliárd dolláros bevételről adott számot az idei második negyedévre vonatkozóan. A bank papírjai 0,5 százalékos mínuszban járnak a nyitás előtti kereskedésben.

A Bank of America ugyan az elemzők által vártnál jobb bevételi és eredményszámokat közölt, de a vártnál gyengébben alakult a bank kamatbevétele (11 milliárd dollár a várt 11,34 milliárddal szemben), és az egy évvel ezelőttihez képest romlott a bank kötvény-üzletágának bevétele is (utóbbi 2,254 milliárd dollár volt, ami 14 százalékos csökkenésnek felel meg). A bank...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés