Előfizetői tartalom

Összefognak a visegrádi országok fejlesztési bankjai

Portfolio
Nagy hasonlóságok vannak az MFB Csoport és a többi visegrádi ország állami fejlesztési intézményeinek működésében - derült ki a Budapest Economic Forum ma délelőtti előadásaiból. A magyar, lengyel, cseh, szlovák, horvát és szlovén intézmények tegnap Budapesten tartottak workshopot, a mai bemutatkozások alapján pedig egyértelmű céljuk, hogy egyre szorosabbra fűzzék együttműködésüket. Különösen energetikai és közlekedési infrastruktúra projektek keretében tervezik ezt.

A Magyar Fejlesztési Bank meghívására szerdán Budapestre érkeztek a lengyel, a cseh és a szlovák, valamint a horvát és szlovén fejlesztési intézmények képviselői, hogy egy közös workshop keretében tekintsék át az együttműködési lehetőségeket, illetve kicseréljék tapasztalataikat a fejlesztési banki működésről. Az egyeztetések egyik kiemelt célja volt, hogy megtörténjen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés