Előfizetői tartalom

Három fontos változás, ami milliárdokat mozgat naponta

Portfolio
A Boston Consulting Group 2017-es M&A jelentéséből kiderül, hogy három dolog, a technológiai felvásárlások számának bővülése, valamint a magántőkealapok és a kínai befektetők keresletének növekedése vezeti a piacot. Az új tranzakciók értéke az elmúlt években végig rekord közeli volt, ugyan 2017 első felében a tavalyihoz képest csökkent a bejelentett tranzakciók értéke, de így is a történelmi átlag felett maradt.

Valamilyen formában majdnem az összes iparágra hatással volt a digitális és mobil technológia fejlődése és újabban a robotika használata is egyre elterjedtebb. Ráadásul a küszöbön áll az újabb technológiai forradalom a mesterséges intelligencia és a dolgok internete (Internet of Things) elterjedésével, ami még inkább átalakíthatja a piacokat. A BCG 2017-es M&A jelentése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés