Előfizetői tartalom

Jövőre is szárnyalhat a BUX, de van, amivel nem árt vigyázni

Portfolio
Bár az infláció emelkedésének jelei már láthatóak, a globális szinten továbbra is alacsony infláció és a nulla közeli kamatok mellett nehéz olyan befektetést találni, amely legalább a befektetett vagyon megőrzését garantálni tudja. Az Amundi mai sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a jelenlegi befektetési környezetben a magas osztalékot fizető részvények, illetve a vegyes stratégiák jelenthetnek jó választást, de szó volt arról is, milyen befektetési lehetőségeket rejt a közép-kelet-európai régió és benne Magyarország.

Vízkeleti Sándor, az Amundi Alapkezelő Zrt. vezérigazgatója felidézte, hogy idén júliusban vásárolta fel a Pioneert a francia alapkezelő, az újonnan létrejött alapkezelővel kapcsolatban kifejtette, hogy Európa legnagyobb alapkezelőjéről van szó 1400 milliárd eurós kezelt vagyona alapján. Reema Desai, az Amundi Asset Management londoni ügyfélportfólió menedzsere kiemelte...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái