Előfizetői tartalom

Mi lesz a magyar biztosítókkal 2018-ban? Megszólaltak a vezérek

Portfolio
A legnagyobb hazai biztosítók első emberét arra kértük év végén, értékeljék a mögöttünk álló esztendőt és adjanak előrejelzést 2018-ra. Alábbi kérdéseinkre válaszoltak: 1. Hogy értékeli 2017-et saját biztosítója és a biztosítási piac szempontjából? 2. Mit tekint saját biztosítója és a szektor előtt álló legnagyobb kihívásnak 2018-ra? 3. Mely termékek, szolgáltatások és innovációk területén hozhat növekedést 2018 saját biztosítójánál, illetve a biztosítási szektorban?

A biztosítóvezérek válaszát biztosítójuk (az Union esetében a VIG biztosítócsoport) 2016-os díjbevétele alapján állítottuk sorrendbe. Kurtisz Krisztián (Uniqa) idén sajnos nem tudott válaszolni kérdéseinkre.Kisbenedek Péter elnök-vezérigazgató, Allianz1. A magyar gazdaság erősödése 2017-ben tovább folytatódott, mely egyértelműen kedvező hatást gyakorol a biztosítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés