FONTOS Megtörtént Izrael ellencsapása Iránnal szemben, itt vannak a részletek
 
Előfizetői tartalom

Betört a Bitcoin-titok az élelmiszeriparba is

Portfolio
A Louis Dreyfus Co., a világ egyik legnagyobb mezőgazdasági árukereskedelmi cége összeállt pár holland és francia bankkal, hogy létrehozzák a világ első blockchain-alapú mezőgazdasági kereskedési platformját. Már tesztelték is a technológiát egy szójabab-szállítmányon, amit egy amerikai cég adott el a kínai Shangdong Bohi Industry Co.-nak - írja a Bloomberg.

Az ING Groep, az ABN Amro Bank és a Société Générale segédkezett a tranzakció lebonyolításában, melyben digitális dokumentumokat használtak, többek közt digitális szerződéseket, hitelleveleket és hivatalos, állam által kibocsájtott papírokat is. Az adatokat valós időben, automatikusan ellenőrizték, melynek köszönhetően a duplikációt elkerülték és nem volt szükség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés