Előfizetői tartalom

Senki nem bukott még ekkorát, mint Warren Buffett

Portfolio
3,7 milliárd dollárt vesztett hétfő óta a híres amerikai befektető, Warren Buffett, amiért az amerikai részvénypiacok már harmadik napja nem térnek magukhoz, sőt, tegnap az eddigieknél is erősebb esés bontakozott ki Trump importvámról szóló bejelentése miatt. Ez alatt a pár nap alatt Buffett olyan bukót halmozott fel, mint senki más a világon.

Az amerikai dollármilliárdosok nagyjának vagyonát negatívan érinti a napok óta tartó esés az amerikai tőzsdéken, de közülük a Berkshire Hathaway elnöke, Warren Buffett vesztett eddig a legtöbbet, összesen 3,74 milliárd dollárt. Nem sokkal van lemaradva mögötte a Facebook-vezér Mark Zuckerberg, aki az elmúlt napokban 3,71 milliárdot vesztett. Az Alphabethez köthető Larry...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés