Előfizetői tartalom

Eltörölhetik az autók kötelező biztosítását Magyarországon!

Portfolio
Bár még nincsenek kereskedelmi forgalomban, 30 éven belül többségbe kerülhetnek a hazai utakon az önvezető autók, amelyeknek nemcsak vezetőjük, de kötelező gépjármű-felelősségbiztosításuk sem lesz. Eközben nem az insturtech startupok, hanem az Amazonhoz, a Facebookhoz vagy a Google-hoz hasonló technológiai óriások veszélyeztetik leginkább a hazai biztosítók piacát. Többek között ezek a többségi vélemények olvashatók ki csütörtöki Biztosítás 2018 konferenciánk közönségszavazásából, amelynek most ismertetjük az eredményeit.

A Boscolo Budapestben több mint 200 fő részvételével rendeztük meg e hét csütörtökén a hazai biztosítási szakma egyik legnagyobb éves eseményét, a Portfolio Biztosítás 2018 konferenciáját. A rendezvényen elhangzottakról élőben tudósítottunk:Kapcsolódó cikkünk2018.03.08Behozta egy évtizedes lemaradását a magyar biztosítási piacA konferencián okostelefonos közönségszavazás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés