Előfizetői tartalom

Eltörölhetik az autók kötelező biztosítását Magyarországon!

Portfolio
Bár még nincsenek kereskedelmi forgalomban, 30 éven belül többségbe kerülhetnek a hazai utakon az önvezető autók, amelyeknek nemcsak vezetőjük, de kötelező gépjármű-felelősségbiztosításuk sem lesz. Eközben nem az insturtech startupok, hanem az Amazonhoz, a Facebookhoz vagy a Google-hoz hasonló technológiai óriások veszélyeztetik leginkább a hazai biztosítók piacát. Többek között ezek a többségi vélemények olvashatók ki csütörtöki Biztosítás 2018 konferenciánk közönségszavazásából, amelynek most ismertetjük az eredményeit.

A Boscolo Budapestben több mint 200 fő részvételével rendeztük meg e hét csütörtökén a hazai biztosítási szakma egyik legnagyobb éves eseményét, a Portfolio Biztosítás 2018 konferenciáját. A rendezvényen elhangzottakról élőben tudósítottunk:Kapcsolódó cikkünk2018.03.08Behozta egy évtizedes lemaradását a magyar biztosítási piacA konferencián okostelefonos közönségszavazás...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái