Előfizetői tartalom

Nagy újítással készül az Erste a hitelezésben

Portfolio
A jelzáloghitelezésben a piaci átlag fölött, a személyi kölcsönöknél pedig az átlagnak megfelelő mértékben nőtt tavaly az Erste kihelyezése - hangzott el a bank mai sajtóeseményén. Idén a személyi kölcsönöknél, jövőre a jelzáloghiteleknél jelentkeznek új, teljesen digitalizált front-end rendszerrel. A lakás-takarékpénztáruk megtakarítási állománya átlépte a 10%-os piaci részesedést, a jelzálogbank pedig az államnál olcsóbban jutott forráshoz nemrég.

Hitelezés 2018 Jelasity Radován Erste-vezér is beszélni fog Hitelezés 2018 konferenciánkon, ne maradjon le! Információ és jelentkezés 85% felett a fix kamatozású lakáshitelekNagyjából a 2008-as szinten zárt a hazai lakáspiac tavaly, hiszen közel 160 ezer lakástranzakció történt Magyarországon - ismertette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés