Előfizetői tartalom

Újabb kirúgásokról suttognak a legnagyobb német banknál

Portfolio
Pár napja folynak a találgatások arról, hogy leváltják-e, és ha igen, kivel a Deutsche Bank jelenlegi vezérét, John Cryant. A bankvezér dolgozóknak küldött levelében azonban hangsúlyozta: továbbra is elkötelezett a bank iránt. Mindeközben terjednek a hírek arról is, hogy a német nagybank költségcsökkentésbe torkolló, globális szerkezetátalakítást tervez befektetési banki üzletágánál - írja a Reuters.

Pár napja azt találgatja a világsajtó, hogy ki lesz az utóda John Cryan bankvezérnek, miután több hírügynökség is úgy értesült, hogy vezércsere készülődik a Deutsche Banknál. Szóba került a Goldman Sachs egyik vezetője, Richard Gnodde, mint ahogy Jean Pierre Mustier UniCredit-vezér és Bill Winter Standard Chartered bankvezér neve is. A Reuters úgy tudja, hogy a vezérváltást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés