Előfizetői tartalom

Megadta az irányt az MNB, felköthetik a nadrágot a bankok

Portfolio
Idén 12. alkalommal rendeztük meg a Portfolio Hitelezés konferenciáját. A piac egyértelműen növekedésre rendezkedett be, de Nagy Márton MNB-alelnök előadása a 2030-ig elérendő grandiózus célokról így is sokakat meghökkentett. Alábbi cikkünkben tudósítottunk a rendezvényről.Fontosabb részletek MNB: 2030-ra a GDP 160%-ára nőhet a bankszektor mérlegfőösszege. Az eladósodás jó, a túladósodás rossz, utóbbitól messze vagyunk. Bankvezérek: szükség van az adóterhelés csökkentésére is, az MNB elképzelései nem irreálisak, de nagy kihívást jelenthetnek.

2018. április 18. 17:13 Megosztás 5 érdekes innováció a magyar bankszektorból A hitelezéshez kapcsolódó technológiai innovációkat, a banki digitalizáció legújabb trendjeit mutatta be öt előadó a Portfolio szerdai Hitelezés 2018 konferenciájának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés