Előfizetői tartalom

Napokig elérhetetlen lesz az MKB: íme a legfontosabb tudnivalók

Portfolio
Június 30-tól július 5-ig tart majd az MKB digitális átállása, mely során a bank a teljes alaprendszerét lecseréli. Az újítás gyorsabb hitel- és folyószámlaügyintézést hozhat; például a bank tervei szerint igényléstől számított kilenc napon belül folyósítani fog tudni majd jelzáloghiteleket, míg a fedezetlen hiteleket akár már fél órán belül is folyósíthatják. Az MKB új rendszere emellett lehetőséget nyújt arra is, hogy a fintechcégekkel gördülékenyebb partnerségeket indítsanak - hangzott el mindez a bank mai sajtóeseményén.

Hetényi Márk, az MKB vezérigazgató-helyettese a digitális átállás hátteréről beszélt: A bankrendszert egy kicsit később érte el a digitális diszrupció, mint más szektorokat, de elérte. Az ügyfelek sokkal gyorsabban, transzparensebben, kényelmesebben akarják elérni a különféle szolgáltatásokat. Az MKB az alaprendszerének átállítását régiós szinten egyedül tette...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái