Előfizetői tartalom

Újabb öt mozgó bankfiókot indít el a Takarék Csoport

Portfolio
Sikerrel zárult a Takarék Csoport négy keréken guruló bankjának a tesztelése Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megyében. A következő hónapokban ezért újabb öt, mozgó bankfióknak kialakított és ATM-mel felszerelt Takarék-busz áll üzembe további öt megyében (Veszprém, Fejér, Pest, Csongrád és Jász-Nagykun-Szolnok) - közölte a Takarék Csoport.

Üzembe helyezésüket követően a Takarék-buszok összesen csaknem száz hazai településen több százezer ember számára teszik elérhetővé a takarékok termékeit és szolgáltatásait. Az eddigi adatok alapján nagyjából ugyanakkora forgalmat bonyolít le a településeken, mint az ott korábban működött hagyományos fiókok. A csaknem 2500 milliárdos mérlegfőösszegével az ország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés