Előfizetői tartalom

Kiszállnak a stratégiai befektetők a régiós cégekből, de már folyik a verseny a helyekért

Portfolio
Egyre több befektetésből szállnak ki a stratégiai befektetők világszerte, ez pedig lehetőséget teremt más alapkezelőknek a jó beszálláshoz. A HVCA-Portfolio Invstment Conference délutáni szekciójában elhangzott, a stratégiai befektetőket sok esetben a mostani geopolitikai bizonytalanságok, illetve túlzott szabályozói elvárások is aggasztják.

Csűrös Balázs, a Deloitte Magyarország tanácsadási üzletágának partnere előadásában arra tért ki, mi hajtja a világon és Európában látott, egyre nagyobb méreteket öltő profitrealizálást a stratégiai befektetők oldaláról: A globális M&A piac ügyletértékeit nézve tavaly a technológiában és a médiaszektorban hajtották végre a legnagyobb értékű ügyleteket, ezt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés