Előfizetői tartalom

Még Magyarországon is bevásárolhat az olasz biztosítóóriás

Palkó István, Ljubljana
A szlovén és lengyel akvizíció után jó ajánlat esetén a magyar felvásárlási lehetőségekre is nyitott a Generali Group, de elsősorban organikus növekedést tervez a magyar piacon. Az olasz biztosító régiós tevékenysége mellett a biztosítási piac aktualitásairól, többek között az emelkedő hozamkörnyezet hatásairól és a digitális forradalomról is beszélgettünk a társaság ljubljanai sajtótájékoztatója után Luciano Cirinával, a Generali régiós vezérigazgatójával.

Portfolio: Szlovéniában és Lengyelországban is biztosítót vásárolt a Generali. Magyarországon is lehetséges hasonló akvizíció? Luciano Cirina: A régió kiemelt fontosságú cégcsoportunk számára, és amennyiben stratégiai céljainkkal egybevág, további akvizíciókat is mérlegelni fogunk, akár Magyarországon is. A magyar biztosító a negyedik legnagyobb érdekeltségünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés