Előfizetői tartalom

Nagyon közel áll ahhoz az OTP, hogy újabb bankot vegyen

Bulgária második legnagyobb pénzintézete az OTP, a magyar bank pedig még nagyobbra nőne, a Reutersnek nyilatkozó források szerint a magyar bank közel áll ahhoz, hogy megvásárolja a hetedik legnagyobb bolgár bankot, a Societe Generale ottani leánybankját, az Expressbankot. De más is kiderült, állítólag az albán bankpiacra is belépne az OTP. Ezekkel a bankvásárlásokkal szépen haladna azon az úton az OTP, amit a menedzsment korábban kijelölt, Csányi Sándor tavaly arról beszélt, hogy az OTP két éven belül 5 bankot vásárolhat meg.

Természetesen megkérdeztük az OTP kommunikációs főosztályát a Reuters értesüléséről, de mint máskor sem, most sem kívánták kommentálni a hírt.Bolgár bankot vehet az OTPA Reuters a tranzakciót ismerő forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a Societe Generale hamarosan megegyezhet az OTP-vel arról, hogy eladja bolgár leánybankját a magyar bankcsoportnak. A hírügynökségnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés