Előfizetői tartalom

Szuperbiztonságos lakáshitelek robbantak be Magyarországra - ezek most a legjobbak

Portfolio
Mélypontközeli kamattal és rekordalacsony kamatfelárral csábítják a hazai bankok a hosszú távon is változatlan törlesztőrészletet kereső lakáshitel-felvevőket. Végre sikerült áttörést elérnie az MNB-nek a bankoknál, így nem csoda, hogy nyolcból heten most már ilyen hitelt vesznek fel, és egyre többen keresik a fogyasztóbarát minősítést is. Megnéztük, milyen piaci folyamatok és banki ajánlatok állnak a fix kamatozású lakáshitelek hallatlan népszerűsége mögött. Számításainkhoz a Pénzcentrum kalkulátorát használtuk.

Kalkuláld ki a saját hiteledet Te is a Pénzcentrum kalkulátorával! Idén nyáron már a 2008-as csúcsra emlékeztető összegben vettek fel a magyar háztartások lakáshiteleket. A hitelek megoszlása és tulajdonságai azonban cseppet sem emlékeztetnek a tíz évvel ezelőttire: 80% fölé emelkedett (ma pedig már 90% körül jár) a legalább 3 évig rögzített törlesztőrészlettel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés