Előfizetői tartalom

9 milliót nyerhetnek egyetemisták egy jó ötlettel - Ma indul a program

Portfolio
Startup Campus BME powered by Hiventures néven indít programot a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Hiventures és az Enterprise Hungary. A képzés célja, hogy a BME hallgatói és kutatói gyakorlati tudást szerezzenek startup vállalkozás alapításához és indításához, a legjobb ötleteket 9 millió forinttal támogatnák - hangzott el a programról szóló sajtótájékoztatón.

Az erről szóló sajtótájékoztatón az érintett intézmények képviselői az alábbi fő gondolatokat osztották meg a programról: Birkner Zoltán, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) felelős vezetője szerint egy más, egyedülálló szemléletről szól ez a program, egyetért azzal, hogy "az innováció nem más, mint a dolgok másképpen való csinálásának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés