Előfizetői tartalom

Csányi Sándor olyat mondott, amire kevesen számítottak

Portfolio
Idén akár az egymilliárd eurót is elérheti az OTP profitja, mondta el Csányi Sándor tegnap, a BÉT50 konferencián. Sok kapaszkodót nem kaptunk, azt sem tudjuk, korrigált vagy adózott eredményről van szó, de akármelyik sort is nézzük, az egymilliárd euró jóval magasabb, mint amire a legtöbb elemző számít. Megkérdeztük az elemzőket, mint gondolnak az egymilliárd eurós "célszámról".

EgymilliárdTörténelmi léptékű lesz a 2018-as eredmény, és eléri az egymilliárd eurót, vagy nagyon közel lesz hozzá, azért mondom így, mert nem tudom megmondani, milyen lesz év végén az euró árfolyam, ha tudnám, hogy nem gyengül vagy nem erősödik az euró, akkor vállalnám az egymilliárdot. - mondta tegnap a BÉT konferenciáján Csányi Sándor. A helyszínen nem sokan kapták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés