Előfizetői tartalom

Jó hír a hazai kiscégeknek: összefog az Exim és az MFB

Portfolio
Együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) és az Eximbank, melynek értelmében a két intézmény együttműködik a KKV-szektor hatékony finanszírozása, a magyar vállalkozások regionális terjeszkedésének támogatása, illetve a garancia termékek széles körű elterjesztése terén - derül ki az MFB friss közleményéből.

Az MFB és az Eximbank az együttműködés keretében szakértői munkacsoportot hoznak létre. Az együttműködés során a két intézmény kiemelt figyelmet fordít a hitelezés és garancianyújtás összehangolására, illetve a magyar vállalkozások regionális, országhatárokon átnyúló terjeszkedésének elősegítésére. A munkacsoport tevékenysége kiterjed a védelmi ipar fejlesztését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés