Bank

Holnap dönt is a parlament - Lehalt a Fundamenta honlapja

Portfolio
Elfogadta a parlament Törvényalkotási Bizottsága a lakás-takarékpénztári rendszer megszüntetéséről szóló törvénymódosítás kivételes eljárásban való tárgyalását, így a parlament keddi ülésén kerül sor a zárószavazásra. Ha Áder János gyorsan aláírja a törvényt, akár már szerdán hatályba léphet. Ez a létező leghamarabbi menetrend.
Ezzel a sürgős eljárással magyarázható, hogy vélhetően a lakás-takarékpénztári szerződés megkötését fontolgató ügyfelek megrohanták a Fundamenta honlapját, így ma az alábbi felirat olvasható a honlapon:

Holnap dönt is a parlament - Lehalt a Fundamenta honlapja
Ha Áder János gyorsan aláírja, akár már szerdán hatályba léphet a lakás-takarékpénztári konstrukció megszüntetéséről szóló törvény. Aki tehát biztosra akar menni, ma vagy holnap alá kell írnia szerződését az évi 72 ezer forintos támogatás elnyeréséért. A lakás-takarékpénztár gyorsaságától is függ még ilyenkor, időben hatályba lép-e a szerződés.

Erről itt írtunk részletesen:A Pénzcentrum információi szerint vírusként terjed a hír a magyar lakosság körében: égnek a vonalak az ügynököknél, illetve hatalmas sorok kezdenek kialakulni a szolgáltatásra jogosult kereskedelmi bankok (OTP, Erste) fiókjai előtt is.
shutterstock_560416219
SZG_9534
BÉT
Frankfurt Stock Exchange
People protest  with a camp over the 9 de Julio Avenue outside the Social Development Ministry calling for a food emergency in Buenos Aires, Argentina, on 5 September, 2019. (Photo by Mario De Fina/NurPhoto via Getty Images)
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Pénzügyi modellező

Pénzügyi modellező

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
tencent shutter