Előfizetői tartalom

Felébredt a Bankszövetség: két fontos dolgot kérnek a kormánytól

Portfolio
A lakástakarékok állami támogatásának beszántására reagálva a Bankszövetség azt kéri a kormánytól, hogy állítsa vissza a cafeteria rendszerébe a kedvezményes munkáltatói befizetések lehetőségét, illetve hogy a "most megszüntetett forma helyett" mihamarabb alakítson ki egy olyan konstrukciót, amely a lehető legjobb hatásfokkal alkalmazza az állami támogatást. Sajtóközleményüket változtatás nélkül közöljük.

"A felelős gazdálkodás fontos sarkokköve a megtakarítás. Senki által nem vitatott tény, hogy ha sikeres gazdaságot és fenntartható fejlődést akarunk, akkor erősítenünk kell a megtakarítási hajlandóságot és képességet. A lakossági megtakarításokat időhorizontjuk alapján a következő növekedési sorba szokás rendezni: bankbetétek, értékpapírok és befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés