Előfizetői tartalom

M&A Magyarországon: egy helyen a piac nagyágyúi

Portfolio
Kivásárlási, összeolvadási és felvásárlási történet is terítékre kerül jövő csütörtöki Business and Finance 2018 konferenciánkon, hiszen a Tungsram, a Tranzit Csoport és a Digi-Invitel sztoriról is külön előadást hallgathat a közönség, nem mellesleg a KPMG szenior igazgatója is előad az M&A témában. Még nem késő regisztrálni a rendezvényre, itt lehet megtenni.

2018 februárjában a GE bejelentette, hogy a társaság korábbi magyarországi elnöke, Jörg Bauer cége megveszi az amerikai cégcsoport európai, közel-keleti, afrikai és törökországi (EMEAT) fényforrásüzletágát, illetve globális autólámpa-üzletágát. A cég Tungsram Csoport néven működik tovább - a tervekről és a kivásárlási akció részleteiről személyesen Jörg Bauer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés