Előfizetői tartalom

Egyre aggasztóbb a klímaváltozás, már a magyar biztosítók is tartanak tőle

Portfolio
Hétről hétre sötétebben látjuk a világot a klímaváltozás miatt, még mindig csak tanuljuk a jelenséget, az egy-két éves előrelátás is nehezen megy, és nincs érdemi tapasztalatuk a magyar biztosítóknak a kérdésről, pedig egyértelmű, hogy nagy változást fog hozni a piacon - derült ki a klímaváltozás hatásairól szóló szekcióban a Portfolio mai Biztosítás 2019 konferenciáján.

A klíma folyamatosan változik és változni is fog, az eddigi legmagasabb hőmérsékletet 2016-ban mérték, számos szempontból azonban 2017 és 2018 volt a legpusztítóbb természeti jelenségekkel járó esztendő - ismertették a Portfolio konferenciáján a nemzetközi Swiss Re viszontbiztosító előadói, Marta Romejko és Christian Kreutzer. A gazdasági kár nem egyenlő a biztosítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés