Előfizetői tartalom

Izgalmas újításokat szült a magyar insurtech-forradalom

Portfolio
Jutalék nélküli biztosítás, felügyeleti innovációs labor, blockchainalapú nyaralásbiztosítás, elektronikus kárbejelentő - szép csendben zajlik Magyarországon is a biztosítási szektor digitális forradalma. Számos innovatív, digitális biztosítási szolgáltatás ráadásul elsőként hazánkban jelent meg - hangzott el a Portfolio Biztosítás 2019 konferenciáján, ahol néhány újdonság bemutatására is sor került.

Ipacs László, az MNB Fintech Labjának osztályvezetője a magyar fintech- és insurtech irányokról és az MNB válaszáról beszélt: Az MNB Fintech Labja abban tér el a kereskedelmi bankok inkubátoraitól, hogy nem az innovátorok közvetlen támogatásával dolgoznak ezek piacra jutásáért, hanem célja egy piaci információs hub és egy biztonságos piaci környezet létrehozása. A fogyasztók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés