Előfizetői tartalom

Pálya szélére küldik külföldről a magyar biztosítókat?

Portfolio
Lesznek olyan piacra lépő innovatív cégek, amelyek a magyar biztosítók mostani költségszintjének akár a felével is működőképesek lesznek, és a pálya szélére szoríthatják a meglévő piaci szereplőket - hangzott el a Portfolio Biztosítás 2019 konferenciájának a biztosítóvezéri panelbeszélgetésében. A lakásbiztosítások piacán "nincs baj", ezért zűrzavar helyett a bizalmat növelő Minősített Fogyasztóbarát Lakásbiztosítás megteremtését várják a biztosítók az MNB-től.

A rendezvény biztosítóvezéri panelbeszélgetésében egyebek mellett az alábbi témákról volt szó.Hogy teljesít a biztosítási piac, hogy teljesíthetne jobban?A globális számok jók (tavaly több mint 7%-kal nőtt a biztosításpiaci díjbevétel - a szerk.), de amely területeken nagy a magyar biztosítási piac lemaradása, ott mindenhol nehéz a pálya. Az egészségbiztosítási piac...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés