Előfizetői tartalom

Túl az 1000 milliárdon: hogyan tovább, magyar biztosítók?

Portfolio
Több mint 7%-os éves növekedéssel átlépte tavaly az 1000 milliárd forintot a magyar biztosítási piac díjbevétele, de nem lehet maradéktalanul elégedett a szektor, az öngondoskodási termékek ugyanis alulteljesítenek az elvárhatóhoz képest, és sok a szabályozási kihívás. Az öngodoskodási piac aktualitásaitól a klímaváltozásig, az egészségbiztosításoktól a biztosítáközvetítőkig és az insurtech innovációkig: élőben tudósítottunk a Portfolio mai Biztosítás 2019 konferenciájáról.

2019. március 05. 17:12 Megosztás Izgalmas újításokat szült a magyar insurtech-forradalom Jutalék nélküli biztosítás, felügyeleti innovációs labor, blockchainalapú nyaralásbiztosítás, elektronikus kárbejelentő - szép csendben zajlik Magyarországon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés