Előfizetői tartalom

Több az egy, mint a három: eddig bejött a fúzió az Unionnál

Portfolio
Terv feletti eredményekkel, növekvő piaci részesedéssel és még nagyobb mértékben növekvő nyereséggel zárta 2018-at a három biztosító fúziójával létrejött Union Biztosító - közölték a társaság mai sajtóeseményén. Az egészségbiztosítási adókedvezmény megszüntetése ellenére ebben a piacban látnak továbbra is igazán nagy üzleti növekedési lehetőséget a társaságnál.

Lehel Gábor elnök-vezérigazgató a társaság mai sajtóeseményén elmondta: 2018 legnagyobb kihívása az Union, az Erste és a Vienna Life biztosítók április 1-jei fúziója volt számukra. Az akkori lendület kitartott tavaly, így a fúzió tartalmilag lezárult. Ugyanakkor vannak még előttük fúzió utáni nagy feladatok, például csaknem 40 bankszámlájuk és több mint 100 eszközalapjuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés