Előfizetői tartalom

Túl sok a biztosítási ügynök, öt éven belül jöhet a válság

Portfolio
A biztosítási szakma szűk többsége nem ért egyet azzal az MNB-s véleménnyel, hogy túl gyenge lenne a verseny a lakásbiztosítások piacán. Kétharmad mondja, hogy 2024 végéig megérkezik az újabb visszaesés a magyar biztosítási piacra. 70% szerint továbbra sem szeretik Magyarországon a biztosítókat, ugyanilyen arányban gondolják, hogy függő és független biztosításközvetítőből is túl sok van a piacon, és azt is, hogy az etikus életbiztosítási koncepció nem befolyásolta érdemben az értékesítési számokat. Nagy sikerű keddi Biztosítás 2019 konferenciánk közönségszavazásának eredményei következnek.

Épp ma jelentek meg az MNB friss adatai a biztosítási szektor tavalyi teljesítményéről:Kapcsolódó cikkünk2019.03.08Friss MNB-adatok: 73 milliárdos nyereség a magyar biztosítóknálKözel 250 fő résztvevővel került megrendezésre március 5-én, kedden a Portfolio Biztosítás 2019 konferenciája a budapesti New York Palace-ban. A közönség ezúttal is mobiltelefonos szavazás segítségével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés