FONTOS Megcsapott minket a hitelválság szele, évezredes gödör szélére lökte a lakáshiteleket
 
Előfizetői tartalom

Napokon belül új korszak kezdődik a személyi hitelezésben

Dr. Sefer Iván
|
Dr. Csonga Péter
|
Vámosi-Nagy Szabolcs, Ernst & Young Ügyvédi Iroda
Áprilistól számottevően könnyebb lesz a pénzügyi intézményeknek olyan termékeket a piacra bevezetni, amelyek keretében minden eddiginél egyszerűbben, online igényelhetünk személyi kölcsönt Magyarországon. A változás oka, hogy az ügyfélazonosítási szabályok januári egyszerűsödése mellett a hitelintézeti törvény szerződéskötésre vonatkozó rendelkezései is az online személyi kölcsön-nyújtást támogató irányba módosulnak. A szektor egészének új lendületet adhat a jogszabályváltozás, az egyes intézmények által a megváltozott szabályozási környezetre adott innovatív válasz pedig újradefiniálhatja a fennálló piaci erőviszonyokat.

Hitelezés 2019 Kiemelten foglalkozunk az online személyi hitelezéssel közelgő Hitelezés 2019 konferenciánkon, érdemes eljönni! Információ és jelentkezés A 20. század végéig a pénzügyi közvetítő rendszer élen járt a technológiai újítások alkalmazásában (ATM, bankkártya stb.), ezt követően azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés