Előfizetői tartalom

Napokon belül új korszak kezdődik a személyi hitelezésben

Dr. Sefer Iván
Dr. Csonga Péter
Vámosi-Nagy Szabolcs, Ernst & Young Ügyvédi Iroda
Áprilistól számottevően könnyebb lesz a pénzügyi intézményeknek olyan termékeket a piacra bevezetni, amelyek keretében minden eddiginél egyszerűbben, online igényelhetünk személyi kölcsönt Magyarországon. A változás oka, hogy az ügyfélazonosítási szabályok januári egyszerűsödése mellett a hitelintézeti törvény szerződéskötésre vonatkozó rendelkezései is az online személyi kölcsön-nyújtást támogató irányba módosulnak. A szektor egészének új lendületet adhat a jogszabályváltozás, az egyes intézmények által a megváltozott szabályozási környezetre adott innovatív válasz pedig újradefiniálhatja a fennálló piaci erőviszonyokat.

Kiemelten foglalkozunk az online személyi hitelezéssel közelgő Hitelezés 2019 konferenciánkon, érdemes eljönni! Hitelezés 2019 INFÓJELENTKEZÉS A 20. század végéig a pénzügyi közvetítő rendszer élen járt a technológiai újítások alkalmazásában (ATM, bankkártya stb.), ezt követően...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái