Előfizetői tartalom

Heteken belül elindul az új Takarékbank

Portfolio
Jól halad a Takarék Csoport a célja, 2021-re 20-30 milliárd forintos csoportszintű nyereség elérése felé - nyilatkozta Vida József, a Takarékbank elnök-vezérigazgatója a Világgazdaságnak. Május 1-jével létrejön az új Takarékbank, a Takarék Csoport kereskedelmi bankja, amely első lépésben a B3 Takarék Szövetkezet, a Mohácsi Takarék Bank, a Pannon Takarék Bank teljes és a központi bank vállalati üzleti állományait egyesíti, év végére pedig a teljes összeolvadás lejátszódik.

Vida József, a Takarékbank elnök-vezérigazgatója és a Takarék Jelzálogbank elnöke az alábbiakról is beszélt az interjúban: a mérlegzárás még előttük áll, de a pénzügyi eredmények mind a megelőző évieket, mind a várakozásaikat felülmúlták, és jó úton haladnak 2021-es céljuk felé, a Takarékbank közel 8 milliárd forintos, a tőzsdén lévő Takarék Jelzálogbank...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés