Előfizetői tartalom

Kész, vége: nem olvad össze a Deutsche Bank és a Commerzbank

A The Wall Street Journal értesülésével összhangban megfeneklettek a tárgyalások a Deutsche Bank és a Commerzbank között a két társaság esetleges összeolvadásáról. A két bank bejelentése szerint alapos elemzés után nyilvánvalóvá vált, hogy az egyesülés sem a bankok részvényeseinek, sem más érintettjeinek nem állna érdekében, így befejezik a tárgyalásokat. A Deutsche Bank néhány előzetes negyedéves számát is közzétette a holnapi gyorsjelentés előtt. A Deutsche Bank részvényárfolyama 0,3%-os emelkedést, a Commerzbanké 2,4%-os csökkenést mutat.
A két bank részben azonos szövegezésű közleménye szerint a Deutsche Bank és a Commerzbank ma úgy döntött, nem folytatja a tárgyalásokat tevékenységük egyesítéséről. Alapos elemzés után nyilvánvalóvá vált, hogy az egyesülés sem a bankok részvényeseinek, sem más érintettjeinek nem állna érdekében, így befejezik a tárgyalásokat. Erről néhány órával korábban...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái