Előfizetői tartalom

Milliárdos költségmegtakarítás az OTP horvát bankjánál

Portfolio
Minden olyan országban gazdasági növekedésre számít az OTP, ahol jelen van a régióban, a legnagyobb GDP-bővülés Magyarországon lehet. A horvát operációban a Splitska integrációja lezárult, komoly szinergiahatások jelentkeztek, mondta el a ma hajnalban közzétett gyorsjelentést követő sajtótájékoztatón Bencsik László, az OTP vezérigazgató-helyettese.

Az OTP várakozásai szerint azokban az országokban, ahol a bankcsoport jelen van, mindenütt növekszik majd a gazdaság 2019-ben, a legnagyobb mértékben a magyar GDP bővülhet.Forrás: OTPA Splitska integráció sikeresen lezárult, a realizált működési költségmegtakarítás 1,5 milliárd forint, ami éves bázison 13%, az OBH költségeihez képest pedig 31% megtakarítást jelent. 2019...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés