Előfizetői tartalom

Elvesztél az új családtámogatásokban? Itt a mindent összefoglaló táblázat

Portfolio
A falusi CSOK részleteinek tegnapi meghirdetésével lényegében teljessé vált az Orbán Viktor által februárban beharangozott családtámogatási csomag. Egyetlen táblázatban foglaltuk össze, milyen új támogatásokat vehetnek igénybe július 1-jétől a jogosult családok. Jó időzítéssel, legalább három gyerek vállalásával és bizonyos feltételek teljesítésével akár 30+15 milliós összeg is elérhető.

Februárban hétpontos családtámogatási akciótervet jelentett be a miniszterelnök, az ennek megvalósításához szükséges jogszabályokat pedig az elmúlt három hónapban fogadta el az Országgyűlés és a kormány. Tegnap a falusi CSOK részletei is megjelentek.Ahogy korábban írtunk róla, szélsőségesen kedvező esetben akár 27,5 millió + 15 millió forintnyi támogatást, illetve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés