Előfizetői tartalom

Nagy bejelentést tett a Fundamenta

Portfolio
Állampapír-közvetítéssel, napelemrendszerek telepítésének közvetítésével és finanszírozásával, valamint ingatlanközvetítéssel bővíti tevékenységét a Fundamenta - jelentették be a társaság mai sajtótájékoztatóján. Az új LTP-értékesítések darabszámának visszaesését mindemellett a havi megtakarítási és a szerződéses összegek növekedése is kompenzálja a társaságnál. "Rendkívül jók" az elmúlt hónapok tapasztalatai, ezek alapján az idei évi értékesítési volumenük a 2014-2015-ös szint környékén lehet annak ellenére, hogy megszűnt az állami támogatás. A tavalyi évet 7 milliárd forintos adózás utáni nyereséggel zárták.

Az állami támogatás tavaly októberi megszüntetését követő intenzív időszakot a jövő újratervezésére, önmaga újradefiniálására, egy új élet elkezdésére használta fel a Fundamenta - közölte Tátrai Bernadett elnök-vezérigazgató a társaság mai sajtótájékoztatóján. A következő évek egyik legfontosabb alappillére a lakáshitelezés lesz a társaságnál (15-16%-os...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés